Szolgáltatások

felmérés

Felmérés

Fontos számunkra, hogy problémáira a lehető legjobb megoldást kapja, ezért munkatársaink alapos felmérést végezve megnézik, hogy mi lenne a legjobb opció és milyen lehetőségek közül lehetne választani ahhoz, hogy hosszútávon is megérje Önnek.

A piacon rengeteg technika áll rendelkezésre, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy a felülvizsgálatot és a döntést bízza szakemberekre, ránk!

Szeretnénk, hogy elégedett legyen a választásával és döntését ne bánja meg, ezért mi is úgy dolgozzuk fel az adatokat és végzünk méréseket, hogy tényleg megfeleljen az életviteléhez a választott termék. Munkatársainkhoz bátran forduljon bizalommal így megismerheti a különböző opciókat.

tanácsadás

Tanácsadás

Ha már felmerült Önben az igény, hogy szeretne megfelelő árnyékolástechnikai megoldást találni, akkor jó úton jár, hogy hozzánk fordult. Tudjuk, hogy rengeteg mód létezik, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy tanácsadás keretében megvitassuk Önnel, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb az életformájához.

A legtöbb ügyfél nem szentel elég figyelmet ennek a fontos fázisnak, pedig az alapos tervezés elengedhetetlen lépés ahhoz, hogy olyan opciót találjon, ami hosszútávra nyújt megoldást és sokáig kényelmét, komfortérzetét szolgálja.

A tanácsadás alkalmával figyelembe vesszük igényeit és a választott helyet, ahova szeretne megoldást találni és elmondjuk, hogy a különböző termékeket miért ajánljuk. A választás az Ön kezében van!

szállítás

Szállítás

Az Önnek leginkább megfelelő termék kiválasztása után, legfőbb kényelmi szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe.

Amennyiben mi szállítjuk a megvásárolt árnyékolót, Önnek nem kell a pakolással, cipekedéssel bajlódnia, azaz még egy teher kerülhet le a válláról.

A szállítás lehetőségének kiválasztásával a kivitel időpontjáról is dönthet, hogy biztosak legyünk abban, hogy megkapja az árut. Az átvétel csak akkor történik meg, ha megbizonyosodunk róla, hogy minden alkatrész sérülés nélkül megérkezett, ez egyben minőségfelügyeletet is jelent.

Bármilyen probléma merülne fel szállítás közben, természetesen garanciát vállalunk rá!

szerelés

Szerelés

A kiválasztott árnyékolástechnikát szakembereink segítségével beszereljük otthonába, hogy ezzel is kevesebb gondja legyen, hiszen a szerelés is hozzátartozik a teljes körű szolgáltatásunkhoz. Minden egyes termékünk elhelyezésére nagy hangsúlyt fektetünk és a működésével kapcsolatos kérdésekre is válaszolunk.

Alkatrészeink különleges összerakást igényelnek, ezért rendkívüli figyelmet biztosítunk minden egyes darabnak, hogy a végeredmény megfelelő legyen.

Termékeink hozzáértő szakértelmet kívánnak, amivel munkatársaink is rendelkeznek, hiszen az egyedi technikák mellé profi szakemberek szükségesek. Számunkra fontos, hogy elégedett legyen munkánkkal!

garancia

Garancia

Termékeinkre hosszútávon garanciát vállalunk, mert fontos a megbízható működés. A felmerülő problémák esetében azonnal javítjuk a hibákat.

Legyen ez az egész berendezés vagy csak az alkatrészek meghibásodása. Számunkra a garancia szó teljes felelősséget jelent az áruink iránt, ugyanis ez minősíti a vállalatot és mi is törekszünk arra, hogy hosszútávon minden rendben menjen.

Vannak apróbb problémák, amik azonban a legváratlanabb pillanatban is előfordulhatnak, ilyenkor pedig szakembereink azonnal házhoz mennek és helyrehozzák a meghibásodást.

karbantartás

Szerviz, javítás, karbantartás

Ha úgy érezné, hogy termékünk szervizre, javításra, karbantartásra szorulna, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Időről-időre minden technikai dolgot meg kell vizsgálni, hogy olajozottan működjenek. Ez egyfajta elővigyázatosság is, mert időben észrevehetjük, ha valamilyen alkatrész cserére szorulna.

Mindennek van egyfajta szavatossági ideje, ezért kell szakembereknek rájuk nézni. A karbantartás nálunk alap feladat, bár termékeink hosszútávra lettek tervezve az alapos vizsgálat egy szükséges kontroll

Néhány termék szorulhat javításra, ilyenkor nem helyben történik a korrigálás, hanem elvisszük és műhelyünkben kijavítjuk a meghibásodást.

Szervizelést is vállalunk, ahol részletesen ellenőrzünk mindent és a kisebb vagy nagyobb javításra szoruló részeket cseréljük!

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Legyen Ön is viszonteladó!