Termékek - Smarthome

smarthome

Korszerűsítse házát vagy lakását a Smarthome vezérléssel. Egy irányítón keresztül vagy akár telefonja segítségével is egy gombnyomással vezényelheti a különböző eszközöket otthonában.

A rohanós hétköznapok alkalmával jól jön egy ilyen berendezés a házhoz, hiszen pillanatok alatt elintézhet mindent, nem kell külön minden szobában beállítani a redőnyöket. Ezeket időzítheti vagy a nap bármely szakaszában állítgathatja, ahogy Önnek kényelmes.

távírányító

Egy csatornás kézi távirányító, időprogrammal, fehér kivitelben. Leegyszerűsített és letisztult forma, amellyel minden könnyedén kezelhetővé válik.

távírányító

Tizenöt csatornás kézi távirányító, redőnyök, napellenzők, roletták és zsaluziák vezérlésére. Fehér és fekete kivitelben is.

Egy csatornás kézi távirányító, redőnyök, napellenzők, roletták és zsaluziák vezérlésére. Fehér és fekete kivitel is elérhetőek.

kulcstartó

Nem kell várnia, hogy kinyíljon a kapuja! Távolságérzékelővel ellátott rendszerünk már messziről megnyomva érzékeli a gombnyomást. A kézi kulcstartós távirányító használatával könnyedén megoldhatja a kapunyitás nehézségeit.

Távirányítóval működtethető garázskapu motor, ami megkönnyíti életét egy gombnyomással!

13 Nm

30 Nm-es csőmotor mechanikus végálláskapcsolóval, beépített rádióvevővel, redőnyök, napellenzők és garázskapuk hajtására.

13 Nm-es csőmotor mechanikus végálláskapcsolóval, beépített rádióvevővel, redőnyök és roletták hajtására.

6 Nm-es gyors fordulatú csőmotor

6 Nm-es gyors fordulatú csőmotor, mechanikus végálláskapcsolóval, redőnyök és roletták hajtására.

motorok és vezérlések

DC 118 szélérzékelő napellenzőhöz és zsaluziához. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt. Állítható érzékenységgel rendelkezik, amely tetszés szerint szabályozható. Napelemes energiafelvételének köszönhetően nem igényel semmilyen vezetékezést, szabadon elhelyezhető bárhol az épület homlokzatán.

A DC 1802 – 15 csatornás kézi távirányító mágneses fali tartóval. Letisztult, elegáns forma, fém kerete teszi egyedivé ezt a prémium kategóriás vezérlést. Akár központ kapcsolóként is használhatjuk külön vagy együtt irányítva mind a 15 motort. Nagy méretű LCD-kijelzőjén követhetjük árnyékolóink állapotát.

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Miben segíthetünk?