Termékek - Termékek

motorok és vezérlések

Vezetékes és vezeték nélküli megoldásokkal is megismerkedhet nálunk. Választása attól is függ, hogy az igényeinek, melyik lehetőség felel meg a leginkább.

Mindenesetre a motorizált vezérlésű redőnnyel könnyebbé teheti életét. Csak egy gombot kell megnyomnia és az összes redőnyt pillanatok alatt leengedheti vagy tetszőlegesen beállíthatja, így nem kell feleslegesen végig járnia a házat. A redőnyök akár utólag is motorizálhatóak.

A további módosításokat pedig bármikor kérheti, így nem kell azonnal döntenie!

zsaluzia

Rendkívül exkluzív fényszabályozó elem a zsaluzia. Alkalmas gyárépületek és irodaházak árnyékolására, azonban egyre közkedveltebbé válik a modern, új építésű családi házak ablakain is.

A nagy felület árnyékolása néha komoly akadályokba ütközhet, hiszen nehéz olyan technikát találni, ami megfelelő lenne rá, ezért a szakemberek ilyen esetekben a zsaluziát ajánlják.

Előnye az árnyékolás, zajvédelem és a széllökések felfogása mellett, hogy lamelláit külön-külön lehet mozgatni, amelynek dőlésszöge meghatározza a fény beáramlását. Pozitívuma, hogy a lamellák zárt állapotban egyfajta szigetelést is biztosítanak, így a fűtésszámláján is csökkentheti.

Működtetése lehet kézi, vagy motoros. Motoros meghajtás esetén kényelmesebbé teszi használatát a szél-, fény-, hő érzékelő, vagy az időzítő automata funkció.

pergola

A pergola, teraszára tökéletes választás lehet, ha egy stabil árnyékolást szeretne, ami a jó idő elmúltával védelmet nyújt rossz időben is.

Esztétikai szempontból is megfelelő választás, ugyanis egyszerű szerkezete miatt, mindig tökéletesen fog illeszkedni a választott kerti bútoraihoz. Több fajtája közül is választhat, attól függően, hogy Önhöz melyik illik jobban.

Igazi időtálló gyöngyszem, hiszen már az ókorban is előszeretettel használták árnyékolásra, ma pedig már egyre felkapottabb.

Választhatja a mobil megoldást is, amit csak akkor kell felszerelni, ha jön a jó idő. Ez is mint minden termékünk igényeinek megfelelően alakítható!

télikert

Gyümölcs és zöldség termesztés miatt rengetegen döntenek a télikertek mellett, de hogy tényleg legyen hatásuk, érdemes őket árnyékolókkal felszerelni. Nyáron az erős napsütés ellen az egyik legjobb megoldás.

Az üvegház hatás miatt nagyon felforrósodhat a levegő, ami már szinte káros lehet az ott növekvő zöldségeknek, gyümölcsöknek és növényeknek is. Ha télikertjét egy kisebb nappalivá alakította ki, akkor is érdemes lehet az előbb elmondottak alapján felszerelni.

Választhat olyat, ami mozgatható, ez lehet kézi illetve motoros vezérlésű. Ezt a fajta árnyékolót teraszán is alkalmazhatja, mert védelmet nyújthat az erős napsugarak ellen.

napellenző

A napellenzők három típusa közül választhat: könyökkaros, ejtőkaros és állványos. Közülük a legelterjedtebb a könyökkaros: ideális árnyékoló kertek, üzletek kirakatai, teraszok, éttermek teraszainak árnyékolására illetve erkélyek, családi házak teraszainak lefedéséhez, árnyékolásához.

Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, szarufára konzol segítségével bármely bármilyen tartószerkezetre. Széles anyag és színválasztékból mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. UV stabil impregnált anyagúak.

Mozgatása lehet kézi (kurblis), vagy motoros, amelyhez különböző érzékelőkkel lehet komfortosabbá tenni a mozgatást (szél, fény érzékelő).

szúnyoghálók

A szúnyoghálók felszerelése nyáron elengedhetetlen, hiszen megóvja Önt a szúnyogoktól és a különféle bogaraktól.

Éjjel-nappal nyitva lehet ablaka és ajtaja is, mert nem kell attól tartania, hogy a rovarok berepülnek és nyugtalanságot okoznak. Nem csak nyáron, de tavasszal és ősszel is nyújthat védelmet a szállingózó levelek és szöszök ellen.

Kevesen tudják, de egyfajta beláthatatlanságot is biztosít, így mondhatni rejtve maradhat a kíváncsi szemek elől. Jól bírja az UV sugárzást és időtálló, hogy ne kelljen évről-évre lecserélnie. Szinte minden egyes nyílászáróra felszereltetheti, ahová csak akarja!

belső árnyékolók

A belső árnyékolók fontosak, hiszen nem csak azért alkalmazzuk őket, mert megóvnak az erős és zavaró fénytől, hanem mert ezek a termékek esztétikailag is rengeteget dobhatnak egy helyiség hangulatán. Legyen szó otthonáról vagy irodájáról, nálunk megtalálja a leginkább passzoló belső árnyékolót.

A helység atmoszféráját az árnyékolók segítségével Ön szabályozhatja, attól függően, hogy mit szeretne elérni. Ezek az eszközök nem csak a fény kiszűrésére alkalmasak, hanem arra is, hogy szigeteljenek és kíváncsiskodó tekintetek elől megóvják Önt.

Rengeteg termékünk közül választhat, így biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja azt, ami a legjobban illik az adott élettérhez!

redőnyrács

A redőnyrács vagy más néven védőrács hatékony védelmet nyújt az üzletek, kirakatok számára.

Legnagyobb előnye a biztonság garantálása, így nem kell aggódnia, hogy baj következhet be, hiszen kirakata még zárás után is pompázhat. A redőnyrácsok átláthatóak így a kiállított termékeit még az esti órákban is csodálhatják.

Pozitívuma, hogy feltolás védelemmel rendelkezik, könnyen kezelhető. Szerkezete egyszerű és helyigénye optimális.

A szerkezet felépítése egyszerű és nem igényel sok alkatrészt. Helytakarékosság szempontjából pedig lehetőséget kap arra, hogy a fennmaradó részeket kihasználja.

redőnykapu

Manapság egyre divatosabbak, így egyre több helyen látni őket. Nem csak házakhoz, de raktárakhoz is ajánljuk, hogy tökéletes védelemmel lássa el értékeit.

A redőnykapuk kiválóan alkalmasak nagy felületek zárására. Poliuretán habbal töltött alumínium lamellákból állnak, amelyek rendszerint 55 és 77 mm-es nagyságúak lehetnek. Helyfoglalásuk optimális, hiszen a lamellák egy tengelyre csévélődnek fel, amely egy tokba van építve.

Működtetésük lehetséges manuálisan és motorosan is egyaránt. A redőnykapu motoros használatnál áramszünet esetén egy kurbli (tekerőkar) segítségével könnyen lehet újra működtetni a szerkezetet, így biztosan nem adódik kellemetlenség.

garazskapu

A garázskapu kiválasztása hosszútávra szól, ezért nem mindegy, hogy milyet választ!  Érdemes alaposan átgondolni, hogy milyet szeretne, mert gondolnia kell a garázsban álló autójára és egyéb értékeire is, amelyek hozzáférhetőek a helyiségből.

Ügyfeleink biztonságának megőrzése éppen ezért kiemelt fontosságú. Ha például áramkimaradás következne be, a garázskapuink akkor is könnyen mozgathatóak!

Kialakításuk közben figyelünk arra, hogy pontosan illeszkedjen a megadott méretekhez, hogy a későbbiekben se legyen ebből probléma, meghibásodás. A garázskapuk könnyen kezelhetőek, üzembiztosak és hosszú távú garanciát vállalunk rájuk, ráadásul remek hőszigetelők, aminek hála további összegeket spórolhat!

redőny

Széles redőny kínálatunk számtalan igényt elégíthet ki az árnyékolástól, a zaj- és fényszűrésen át egészen a hangszigetelésig.

Ahhoz, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő rendszert, elsőként a kívánalmak és lakóépület sajátosságainak felmérésére van szükség.

Nem csak belső, de külső védelemmel is szolgál. A termékek hosszútávra lettek tervezve, így biztos lehet abban, hogy évekig fogja az Ön kényelmét biztosítani! Biztonságot nyújt még a betörők ellen is, így Ön megbizonyosodhat arról, hogy értékei a megfelelő védelemben részesülnek.

A következő fajtái közül választhat:

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Miben segíthetünk?