Termékek - Belső árnyékolók

belső árnyékolók

A belső árnyékolók fontosak, hiszen nem csak azért alkalmazzuk őket, mert megóvnak az erős és zavaró fénytől, hanem mert ezek a termékek esztétikailag is rengeteget dobhatnak egy helyiség hangulatán. Legyen szó otthonáról vagy irodájáról, nálunk megtalálja a leginkább passzoló belső árnyékolót.

A helység atmoszféráját az árnyékolók segítségével Ön szabályozhatja, attól függően, hogy mit szeretne elérni. Ezek az eszközök nem csak a fény kiszűrésére alkalmasak, hanem arra is, hogy szigeteljenek és kíváncsiskodó tekintetek elől megóvják Önt.

Rengeteg termékünk közül választhat, így biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja azt, ami a legjobban illik az adott élettérhez!

sávroló

A belső árnyékolók exkluzív fajtája a sávroló. Olyan egyedi megoldással rendelkezik, ami bármikor igazítható az Ön igényeihez és emellett sokoldalúan alkalmazható is!

Dupla anyagból épül fel, amely sávosan mintázott. Mozgatás során ez által sávosan és teljesen is képes árnyékolni. Gazdag anyagvilága lehetővé teszi, hogy a lakás belső színvilágához illeszkedjen. Egyszerre rendelkezik fényáteresztő és árnyékoló funkcióval ahhoz igazodva, hogy Önnek a legjobb megoldást nyújtsa. Működtetése során a világos és sötét sávokat tudja változtatni, így szabályozhatja a beáramló fény erősségét.

Megfelelő választás lehet azoknak, akiknek a hétköznapok alkalmával is keresik a különleges megoldásokat!

pliszé

A belső árnyékolók azon részéhez tartozik, amely igen széles felületre is alkalmazható.

Szerkezete egyszerű, hiszen két oldalt rögzített zsinóron mozog. Mindkét oldalról, azaz felülről és alulról is lehet állítani. Antisztatikus anyagból készülnek, vagyis tisztíthatóságuk kiemelkedő. Konyhákba kitűnő választás lehet, de egyre több helyen alkalmazzák, hiszen egyben jó fényszabályzó is.

A pliszé árnyékoló megóvja Önt az erős napsugaraktól, de nem kell attól tartani, hogy használatával teljesen elzárja a beáramló levegőt, mert rendkívül jól szellőzik.

Stílusához megfelelően választhat mintás, illetve egyszínű megoldásokat is.

roletta

A roletta pozitív tulajdonsága, hogy a belső ablakpárkány teljes egészében kihasználható, a légmozgás pedig nem lebegteti, így Ön nyugodtan kihasználhatja a felületet.

Textil típusok szerint fényáteresztőket és fényzárókat különböztetünk meg, mozgatás szerint pedig kézileg működtethető lehet. Kifinomultsága miatt ajánljuk irodákba és természetesen otthonába is, ha Önnek fontos a design és a praktikum.

Rugós roletta: A klasszikus roletta típus, falsíkra, nyílászáróra vagy födémre rögzíthető. Bármely pozícióban megállítható, maximum 5,4 m2 lefedésére.
Gyöngyláncos roletta: Megbízható, könnyen használható szerkezet, bármely pozícióban megállítható. Felszerelhető közvetlenül a nyílászáróra, falsíkra vagy födémre is, azaz rendkívül sokoldalú.

reluxa

A reluxák anyaga alumínium lamella, könnyen kezelhető és esztétikus megjelenése miatt, közkedvelt árnyékoló lakásban, irodákban, közintézményekben.

Gyárilag színterezett, tehát választhat letisztult alapszínt vagy egy kicsit erősebbet is, hogy stílusához illeszkedjen. Nem kell attól tartania, ha ablaka nem a megszokott méretekkel rendelkezik, nálunk  nincs lehetetlen kérés. 25 és 16 mm-es lamellák közül választhat, attól függően, hogy milyen takarást biztosítana szobájának.

A legfelkapottabbak a gyöngyös és forgatópálcás megoldások, mert könnyen kezelhetőek.

szalagfüggöny

Egy elegáns és korszerű belső árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez.

Létezik egyenes, ferde és íves felületek árnyékolására alkalmas változata. A széles anyagválasztékban megtalálhatóak az enyhén fényáteresztő, vagy akár a teljes sötétítést biztosító szalagok is.

A működtető golyós zsinór segítségével a szalagfüggöny 180 fokos szögben a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be, ami történhet kézi működtetéssel és motorizálva is.

Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal egyaránt. A szalagfüggönyök speciális portaszító anyaggal kezeltek, felszerelésük, működtetésük egyszerű, karbantartást nem igényelnek.

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Miben segíthetünk?