Termékek - Somfy

somfy

A Somfy vezeték nélküli megoldással megszűnnek a kézi vezérlés által okozott problémák! Egyszerűbb és könnyebb kezelést tesz lehetővé, kényelmet és biztonságot nyújt. A motorral felszerelt termékek vezeték nélkül kommunikálnak egymással a beépített rádió technológiának köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy a berendezések központilag vezéreltek. Csoportosan és egyenként is működtethetőek érzékelők által vagy automatikusan is. A rendszer igényei szerint bármikor bővíthető! A később vásárolt termékek utólag is a rendszerbe illeszthetőek. A rendszer biztonságos, mivel 128 bites kódrendszerrel titkosított és minden egyes ház egyedi kulccsal rendelkezik, a termékek pedig egymással is kommunikálnak. Az egész otthona irányítását végzi!

Hogyan működik?

Az alkalmazások magyar nyelven, ingyen letölthetők az apple Appstore-ból, vagy a Google Play Store-ból. A Somfy io motorok és a mobiltelefon közötti kommunikációt a Somfy Connexoon doboz biztosítja és egy titkosított kulccsal védi a rendszert.
A motorok végállásainak beállítása szükséges (Set&Go io, Smoove io, vagy Situo io távirányítóval), és  regisztráció nélkül a motorok egyszerűen összehangolhatóak a Connexoon dobozzal. A regisztrációt után a további beállítások egyszerűen és intuitívan kezelhetőek . Az intelligens otthonvezérlés alkalmazása korlátlan számban letölthető a család összes tagjának mobiltelefonjára.

Hol lehet regisztrálni?
A Connexoon dobozt a Somfy.hu oldalán lehet regisztrálni.

Letölthető PDF formátumban itt tudja megtekinteni.

 

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Miben segíthetünk?