Termékek - Szúnyoghálók

szúnyoghálók

A szúnyoghálók felszerelése nyáron elengedhetetlen, hiszen megóvja Önt a szúnyogoktól és a különféle bogaraktól.

Éjjel-nappal nyitva lehet ablaka és ajtaja is, mert nem kell attól tartania, hogy a rovarok berepülnek és nyugtalanságot okoznak. Nem csak nyáron, de tavasszal és ősszel is nyújthat védelmet a szállingózó levelek és szöszök ellen.

Kevesen tudják, de egyfajta beláthatatlanságot is biztosít, így mondhatni rejtve maradhat a kíváncsi szemek elől. Jól bírja az UV sugárzást és időtálló, hogy ne kelljen évről-évre lecserélnie. Szinte minden egyes nyílászáróra felszereltetheti, ahová csak akarja!

védőrács

Ez a rendszer kifejezetten ajtókhoz lett kifejlesztve. Nagyobb szélességű ajtónyílások kényelmes és praktikus rovarvédelmére nyújt megoldást. Az ajtók esetében a legmodernebb szúnyogháló rendszer.

A pliszé nagy előnye, hogy nem kell hozzá küszöb ezért mozgáskorlátozottak számára akadálymentes mozgást biztosít. Hálója harmonikaajtó szerűen csukódik.

Alumínium szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi a RAL színskála egyedi színeinek használatát, hogy ezáltal épületének stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki. Faerezett hatású kivitele tökéletesen illeszkedik fa nyílászárói színéhez.

mobil szúnyogháló

A mobil szúnyogháló rendszer, az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen. Rolós kivitelben ablakra függőleges mozgatás, ajtóra vízszintes mozgatás ajánlott.

A szerkezet és a háló időjárás álló, ezért rendkívül hosszú élettartamot biztosít a felhasználó részére. A mobil szúnyoghálók praktikusak, mert ha nincs rá szükségünk, egyszerűen visszaengedjük a saját tokjába. Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget nyújt.

A rendszer, épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.

fix szúnyogháló

A Fix szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen.

Készüljön akár műanyag vagy alumínium profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A háló annak köszönhetően, hogy fix nem mozdul el semmilyen időjárási viszontagság mellett, így folyamatosan védelmet biztosít. Nem kell attól tartani, hogy a réseken bemászhat bármilyen apróbb élőlény, mert szinte elmozdíthatatlan védelemmel rendelkezik.

szúnyogháló ajtók

Természetes és hatékony védelmet nyújtanak a különféle rovarok ellen a bejárati és terasz ajtókon is.

Típusa többféle lehet, amelyek a következők:
Nyíló ajtó: Legegyszerűbb felépítésű, az ajtószárny zsanérok és mágnesek segítségével illeszkedik az ajtóra.
Keretből nyíló ajtó: Az ajtószárny egy keretre illeszkedik, amelynek hatására erősebb a szerkezete.
Toló ajtó: Teraszajtók elé ajánljuk, hiszen csak oldalra kell tolni. Felépítése szerint lehet egyszárnyú és kétszárnyú.
Pliszé: A legmodernebb kivitelezésű szúnyogháló. Nagy előnye, hogy az egyik változatánál a földön nincsenek vezetősínek, így egyszerűbb és kényelmesebb az ajtó tisztítása és takarítása.

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Miben segíthetünk?