Viszonteladóknak

Fontosnak tartjuk a megbízható viszonteladói hálózat kiépítését, amely azért jött létre, hogy ügyfeleink minél jobb kiszolgálásban részesüljenek, ha szeretne részese lenni egy különleges szolgáltatásnak, ahol számunkra a felhasználó fontos, akkor várjuk jelentkezését. Az együttműködéseinket mindenképpen hosszútávra tervezzük, csatlakozzon hozzánk!

tanácsadás

Tanácsadás

Viszonteladóinknak szívesen segítünk és részesítjük őket tanácsadásban, ahol elmondjuk, hogy az adott berendezéseket, hogyan kell megfelelően beszerelni és mire lehet számítani a későbbiekben, illetve mi a teendő javítás esetén.

Felveheti velünk a kapcsolatot személyesen, telefonon vagy akár e-mailben is és azonnal megoldást keresünk a kellemetlenségekre.
Munkatársaink a legjobb tudásuk szerint válaszolnak a kérdésekre és megoldást nyújtanak arra, hogy az adott probléma ne forduljon elő többet!

A termékekhez pedig további javaslatokat szolgáltatunk majd, hogy a működés akadálymentes legyen. Hosszútávon gondolkodunk, tehát a megfelelő tudás átadása elsődleges szempont!

garancia

Garancia

Termékeinkre Viszonteladóinknál is garanciát vállalunk, ha bármilyen baj történne. Számunkra fontos, hogy megfelelő alkatrészek és berendezések kerüljenek további eladásra.

Apróbb meghibásodások sajnos előfordulhatnak, ebben az esetben a problémát azonnal orvosoljuk és kicseréljük azt a darabot, ami az üzemzavart okozhatta.

Fontos számunkra a garancia, hiszen ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy nálunk mindenből igyekszünk a legjobbat nyújtani. Probléma esetén számíthat ránk!

szállítás

Szállítás

Viszonteladóink is fontosak számunkra, hiszen értéket visznek tovább. Felelősséget vállalunk termékeinkért és természetesen a szállítás is feladataink közé tartozik, hogy minden rendben történjen. Még a teherautóba pakolás előtt gondosan ellenőrizzük az alkatrészeket és leadás után is megbizonyosodunk róla, hogy minden rendben ment-e. 

A szállítás akkor tekinthető befejezettnek, amikor az árut hiánytalanul átadtuk és visszaigazolást kaptunk az átvételről. A pontos határidő számunkra lényeges, ezért az előre lebeszélt időpont alapján visszük a megrendelt darabokat. A megbízhatóság fontos számunkra!

oktatás

Oktatás

Miután leadtuk a megrendelt terméket természetesen a lehető legjobb oktatásban részesítjük a Viszonteladóinkat, hogy minden egyes felmerülő kérdésre és esetleges problémára tudják a válaszokat és a megoldásokat. Kiszállítás után sem ér véget a feladatunk! A visszajelzések fontosak számunkra, hiszen értéket közvetítünk.

Az oktatás segít abban, hogy elsajátítsa a különböző gyártmányú eszközök és technikák gyakorlatban alkalmazott felhasználást, gondolunk itt a szerelésre és a váratlan meghibásodásokra. Folyamatos tájékoztatást is vállalunk, hiszen a legújabb és legmodernebb technikát illetve módszert fontosnak tartjuk, hogy megismertessük Önnel!

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Legyen Ön is viszonteladó!