Termékek - Redőnyök

redőny

Széles redőny kínálatunk számtalan igényt elégíthet ki az árnyékolástól, a zaj- és fényszűrésen át egészen a hangszigetelésig.

Ahhoz, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő rendszert, elsőként a kívánalmak és lakóépület sajátosságainak felmérésére van szükség.

Nem csak belső, de külső védelemmel is szolgál. A termékek hosszútávra lettek tervezve, így biztos lehet abban, hogy évekig fogja az Ön kényelmét biztosítani! Biztonságot nyújt még a betörők ellen is, így Ön megbizonyosodhat arról, hogy értékei a megfelelő védelemben részesülnek.

A következő fajtái közül választhat:

külső tokos redőny

A ráépíthető tokos redőnyök előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy a nyílászárókkal együtt építjük be őket. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül.

Dupla kamrás redőnydobozzal rendelkezik, amely jobb hőszigetelést és extra merevséget biztosít. A tok födémhez való rögzítése egy rögzítő lemez segítségével történik, mely minden ablakrendszerhez alkalmazható.

A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakoló éllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető. Ez a változat is kombinálható függőlegesen mozgatható Integrált rovarhálóval, a háló újfajta visszacsapás gátló fékkel és függőleges „klikkes” rendszerrel ellátva is kérhető.

A redőnyrendszer választható műanyag és alumínium lamellával egyaránt.

vakolható tokos redőny

Ennél a rendszernél a redőny az ablak külső síkjára van ráépítve oly módon, hogy a redőny dobozának külső széle egybeesik a már szigetelt fal síkjával, így vakolás után nem látszik a redőnydoboz.

Szervizelés estén az alsó szerelőnyíláson át férhetünk hozzá a redőny szerkezethez. A vakolható redőnyrendszer választható műanyag és alumínium kivitelben egyaránt. Kombinálható függőlegesen mozgatható integrált szúnyoghálóval egybeépítve is.

A lamellák túlhúzását rejtett ütköző akadályozza meg. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

kűlsőtokos alumínium redőny

A külsőtokos alumínium redőnyök a legkorszerűbbek az összes típus közül. Teljes alumínium szerkezet, csapágyazott acéltengellyel a redőnyléc gyárilag színezett (eloxált) alumíniumprofil, poliuretán habbal kitöltve, ami hő- és hangszigetelő.

A redőnylécek a biztonságosabb működés érdekében oldalirányú elcsúszás ellen ki vannak határolva (arriterezve). A lefutó sín kefézett alumínium. A lamellák túlhúzását rejtett ütköző akadályozza meg.

Kombinálható függőlegesen mozgatható integrált szúnyoghálóval egybeépítve is. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával, illetve motoros mozgatásúak is lehetnek, hogy maximálisan az Ön kényelmét szolgálja.

muanyagredony

A redőny típusok közül a külsőtokos műanyag redőnyök a legkeresettebbek. Az általunk forgalmazott Lindab lemezből hajtott tok alumínium véggel rendelkezik. A tokon belül csapágyon gördülő tengellyel van ellátva, a műanyag lamellákat pedig kefés lefutó sín vezeti, amely lehet műanyag és alumínium is.

Kombinálható akár függőlegesen mozgatható integrált szúnyoghálóval egybeépítve is. A lamellák túlhúzását rejtett ütköző akadályozza meg. A redőny kézileg működtethető kívánság szerint gurtni vagy zsinór választásával.

Referenciák

Műanyag redőny

Külsőtokos alumínium redőny

Napellenző

Vecsés

Miben segíthetünk?